TİKA'dan Arnavutluk'a ekipman yardımı

TİKA'dan Arnavutluk'a ekipman yardımı

TİKA tarafından Tiran'daki Sınır ve Göç Müdürlüğüne kamera ve bilgisayar yardımında bulunuldu.

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı (TİKA) Arnavutluk'un başkenti Tiran'daki Sınır ve Göç Müdürlüğüne kamera ve bilgisayar yardımında bulundu.

Projenin tamamlanması dolayısıyla Türkiye'nin Tiran Büyükelçisi Hidayet Bayraktar ve TİKA Tiran Koordinatörü Prof. Dr. Birol Çetin, Sınır ve Göç Müdürlüğünü ziyaret etti.

Sınır ve Göç Müdürü Kastriot Skenderaj'dan çalışmaları hakkında bilgi alan Büyükelçi Bayraktar, daha önce dış cephesi de Arnavutluk'ta faaliyet gösteren bir Türk şirketince onarılan müdürlüğe, TİKA tarafından da kamera ve bilgisayar gibi ekipmanların sağlandığını aktardı.

Büyükelçi Bayraktar, Türkiye'nin TİKA aracılığıyla her alanda Arnavutluk'a destek olmaya ve katkı sağlamaya devam edeceğini ifade etti.

AA

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.