Terörist israilin eski başbakanı: Uluslararası medya objektif olursa Hamas'a hizmet eder!

Terörist israilin eski başbakanı: Uluslararası medya objektif olursa Hamas'a hizmet eder!

Katil israilin eski Başbakanı Yair Lapid, medyanın nasıl yönetildiğini ve haberleri nasıl çarpıttığını resmen itiraf etti

Lapid, gazetecilere yaptığı açıklamada, 7 Ekim'den bu yana süren İsrail ile Hamas arasındaki çatışmanın medyada ele alınışına dair eleştirilerde bulundu.

Çatışmanın medyadaki yansımalarını eleştiren Lapid, "Uluslararası medya objektif olursa Hamas'a hizmet eder. İki tarafı da gösterirse Hamas'a hizmet eder. Bana göre, medya sadece hikayenin iki tarafını da anlattığını iddia edemez. Bunu yaparlarsa bu, sadece Hamas'ın tarafından hikayeyi anlatmak olur. Bu, korkakça ve tembelce." ifadelerini kullandı.

Bununla Filistinliler de dahil olmak üzere kurbanlara bir hakaret olduğuna işaret eden Lapid, ayrıca bunun gazeteciliğin temelde ne olduğuna ilişkin fikre de hakaret teşkil ettiğini dile getirdi.

Lapid, 31 yıl gazetecilik yaptığını belirterek "İsrail'in eleştirilmesiyle sorunum yok ama bir tarafın yalan söylediğini, bir tarafın da gerçekleri doğrulamak için her türlü çabayı gösterdiğini bildiğinizde, en azından, yalanlara hiç bitmeyen bir platform sunmamanızı bekleyebiliriz." ifadelerini kullandı.

aa

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.