Tepki çeken Yeşil Yol Projesi'ne ödül

Tepki çeken Yeşil Yol Projesi'ne ödül

Yapımı tartışmalara ve yer yer tepkilere neden olan “Yeşil Yol Projesi’ne Türk Dünyası Mühendisler ve Mimarlar Birliği tarafından ‘İpekyolu Medeniyetleri Hizmet Nişanı’ verilecek.

Türk Dünyası Mühendisler ve Mimarlar Birliği, TÜRKSOY Uluslararası Türk Kültürü Teşkilatı, Avrasya İpekyolu Üniversiteler Birliği, Türk Konseyi, Türk Üniversiteler Birliği, KazGASA inşaat ve Mimarlık Baş Akademileri ile Azerbaycan İnşaat ve Mimarlık Üniversitesi müşterek organizasyonunda ‘Fondazione Romualdo Del Bianco Vakfı’nın ev sahipliğinde 8-10 Aralık 2015 tarihlerinde Floransa’da düzenlenen V. Avrasya Mühendislik, Mimarlık ve Şehircilik Proje Festivalleri finallerinde Kültür ve Turizm Projeleri Kategorisinde Doğu Karadeniz Kalkınma Projesi Başkanlığı (DOKAP) tarafından yürütülmekte olan Yeşil Yol Projesi, “İpekyolu Medeniyetleri Hizmet Nişanı” Özel Ödülüne layık görüldü.

Bu özel ödül, TÜRKSOY Genel Sekreteri Prof. Dr. Düsen Kaseinov, Türk Dünyası Mühendisler ve Mimarlar Birliği Genel Sekreteri Dr. İlyas Demirci, Türk Dünyası Mühendisler ve Mimarlar Birliği Yönetim Kurulu Üyeleri Yılmaz Batıbay ve Ahmet Kuşhanoğlu’nun katılımlarıyla 16 Aralık 2015 Çarşamba (yarın) saat 13.30’da DOKAP’ın Giresun’un Piraziz ilçesindeki merkez binasında düzenlenecek olan tören ile DOKAP Başkanı Ekrem Yüce’ye verilecek. 

IHA

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.