TEOG sonuçları açıklandı öğrenmek için tıklayınız

TEOG sonuçları açıklandı öğrenmek için tıklayınız

TEOG Sistemi kapsamında 8'inci sınıf öğrencilerine yönelik yapılan ikinci dönem merkezi ortak sınav sonuçları açıklandı

TEOG Sistemi kapsamında 8'inci sınıf öğrencilerine yönelik yapılan ikinci dönem merkezi ortak sınav sonuçları açıklandı. Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB), 8'inci sınıf öğrencilerine yönelik yapılan ikinci dönem merkezi ortak sınav sonuçları açıklandı.

Sonuçları öğrenmek için tıklayınız

Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) Sistemi kapsamında 8'inci sınıf öğrencilerine yönelik 26-27 Nisan'da düzenlenen ikinci dönem merkezi ortak sınav sonuçlarına ilişkin, MEB'in resmi Twitter hesabından açıklama yapıldı.

Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sınavı (TEOG) her yıl Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde yılda iki defa yapılan sınavdır. İyi bir Lise eğitimi almak isteyen ilköğretim son sınıf öğrencileri her yıl bu zorlu sınavlarda ter döküyor. 2017 yılı 2.Dönem TEOG Sınavları geçtiğimiz haftalarda yapıldı. 
2.Dönem TEOG Sonuçları ile birlikte öğrencilerin yıl sonu başarı ortalamaları ve iyi bir lise eğitimi için aldıkları puanlar belirlenecek. Bu da öğrenciler için son derece kritik. TEOG Sonuçları ile öğrenciler iyi bir geleceğe ilk adımı atmak istiyor.

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.