Telegram görüntülü görüşme özelliğini yayınladı

Telegram görüntülü görüşme özelliğini yayınladı

​Telegram, hem Android hem de iOS kullanıcıları için görüntülü görüşme özelliğinin alfa sürümünü hizmete sundu.

7'nci yılını kutlayan popüler mesajlaşma uygulaması Telegram, kullanıcıların en çok istediği video görüşme özelliğini hizmete sundu.

Telegram'dan yapılan açıklamada, "2020 yılı yüz yüze iletişim ihtiyacını öne çıkardı. Artık görüntülü görüşmelerin alfa sürümü, hem Android hem de iOS'ta mevcut. Kişinizin profil sayfasından bir video araması başlatabilir ve sesli aramalar sırasında istediğiniz zaman videoyu açabilir veya kapatabilirsiniz. Telegram'daki diğer tüm video içeriği gibi, video görüşmeleri de resim içinde resim modunu destekleyerek göz temasını korurken sohbetlerde ve çoklu görevlerde gezinmenize olanak tanır." denildi.

Açıklamada, "Tüm video görüşmelerini uçtan uca şifreleme ile korunduğunu belirtilen açıklamada, "Bağlantınızı onaylamak için, ekranda gösterilen dört emojiyi siz ve sohbet ortağınız için karşılaştırın - eşleşirlerse, aramanız Telegram'ın Gizli Sohbetleri ve Sesli Aramalar'da da kullanılan, zamana göre test edilmiş şifreleme ile yüzde 100 güvence altındadır." ifadelerine yer verildi.

Önümüzdeki aylarda Telegram'ın, grup video görüşmeleri üzerinde çalışacağını bilgisine yer verilen açıklamada, videolu görüşmelerin gelecekteki sürümlerde daha fazla özellik ve iyileştirme alacağı kaydedildi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.