Suya yüzde yüz dayanıklı parke

Suya yüzde yüz dayanıklı parke

Parke alanında hizmet veren Peli Parquet firmasının 2015 koleksiyonunda yer alan Peli Nero Floor koleksiyonunda bir ilki gerçekleştirerek suya karşı yüzde 100 dayanıklı olma özelliğiyle zemin döşemesine yenilik getiriyor.

Parke sektörünün liderleri arasına 5 yıl önce giren Peli Parquet, ilk yüzde 100 su geçirmez parkesi “Nero Floor” ile parkeyi ıslak mekânlara ilk kez sokmayı hedefliyor. Parkelerin kullanım alanlarını genişletmesiyle ve sağladığı diğer faydalarıyla koleksiyonunun zemin döşemesinde öne çıkıyor.

PELİ NERO FLOOR’UN ÖZELLİKLERİ
Kilit sistemi sayesinde herhangi bir yapıştırıcıya ihtiyaç duyulmadan kolaylıkla zemine döşenebilecek Peli Nero Floor, istendiği zaman rahatlıkla sökülerek tekrardan takılabileceği gibi başka bir yere de taşınabiliyor ve gereksiz masraflardan kaçınmayı sağlıyor. Markanın bu ürünü doğal ahşap görünümlü, kilit sistemine sahip, kalınlığı ve kolaylıkla döşenebilmesi gibi nitelikleri onu geleneksel parkelerden ayırıyor.

SES İZOLASYONU DA SAĞLIYOR
Banyo, mutfak ve yaşam alanlarında kullanılabilecek bu yeni koleksiyon tüm ıslak mekânlar, mağazalar, sağlık kurumları, eğitim kurumları, spor alanları, ofisler vb. birçok yerde kullanılabiliyor. Koleksiyonun kabarma yapmaması, temizliğinin kolaylıkla yapılabilmesini sağlıyor. Ayrıca ileri derecede ses izolasyonu işlevselliğine sahip olmasıyla kafe, otel ve hastane gibi yerlerde de daha sakin gürültüsüz bir ortam oluşturulmasını sağlıyor. Özellikle yoğun olarak ziyaret edilen AVM’ler de otellerde kişilerin ayak seslerini minimum düzeye indirgeyerek gereksiz gürültülerden arındıran bu koleksiyon, yüksek oranda sürtünmeye dayanıklı olmasıyla da herhangi bir deformasyona uğramıyor.

MALİYETİNE GÖRE EKONOMİK
Pazarlama ve Ürün Geliştirme Müdürü Mehmet Karahasanoğlu, piyasada yer alan diğer vinil yer karolarının 2-3 mm olmasından dolayı işçilik, tutkal ve zemini düzeltmede kullanılan self-leveling maliyetlerini düşünüldüğünde, 6 mm kalınlığında Peli Nero Floor’un son derece ekonomik ve kaliteli olduğunu vurguluyor. Mehmet Karahasanoğlu, markanın ürünün kısa zamanda zemin döşemesinde vazgeçilmezlerimiz arasında yer alacağını söylüyor.
 
IHA
 
 

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.