Star Medya Yönetim Kurulu Başkanı aracına silahlı saldırı

Star Medya Yönetim Kurulu Başkanı aracına silahlı saldırı

Star Medya Yönetim Kurulu Başkanı Murat Sancak'ın aracına Halkalı'da seyir halindeyken silahlı saldırı düzenlendi. Sancak, saldırıyı yara almadan atlattı.

Star Medya Yönetim Kurulu Başkanı Murat Sancak'ın bulunduğu otomobiline öğle saatlerinde silahlı saldırı düzenlendi.

Edinilen bilgiye göre; Murat Sancak’ın otomobiline seyir halindeyken başka bir araç arkadan çarptı. Araçtan inen yüzleri maskeli 2 kişi, daha sonra ateş açtı.

Murat Sancak ve korumalarının bulunduğu araca toplam 21 mermi isabet etti.

Saldırıda Murat Sancak, şoförü ve korumaları yara almadı. Sancak’ın korumalarının karşılık vermesi üzerine kısa süreli çatışma yaşandı.

Olayın ardından bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Kaçan saldırganların yakalanması için geniş çaplı operasyon başlatıldı.

Olayla ilgili soruşturmayı terör ve organize suçlar şubesi ekiplerinin birlikte yürüttüğü öğrenildi. Geçtiğimiz ayda da aynı medya grubuna ait bir yayın organının bahçesine bomba bırakılmıştı.

MURAT SANCAK KİMDİR?

İşadamı Ethem Sancak’ın kuzeni olan Murat Sancak, sağlık, gayrimenkul ve teknoloji alanında faaliyet gösteren MT Grup’un yönetim kurulu başkanı olarak da görev yapıyor.

MT Holding A.Ş., MT Bilgi Teknolojileri ve Dış Tic. A.Ş., MT Petrolcülük ve Enerji A.Ş., MT Sağlık Ürünleri San. ve Tic. A.Ş.,MT Gayrimenkul Sağlık Dış Tic. A.Ş, Star Medya Yayıncılık A.Ş.  Star Medya Ajans A.Ş.’nin yönetim kurulu başkanı olarak görev yapan Murat Sancak, aynı zamanda Star Medya Grubu Başkanlığı görevini sürdürüyor.

AA

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.