Sporculardan Ramazan mesajları

Sporculardan Ramazan mesajları

Her yıl büyük titizlikle hazırlandığımız ve heyecanla idrak ettiğimiz Ramazan ayının içindeyiz.

Bu mübarek ayda tuttuğumuz oruç ve Mevla'ya ettiğimiz dualar, ahiretimiz için vize niteliğini taşıyor. Güzel günleri idrak ederken, insanların birbirine verdiği mesajlar oldukça anlam kazanıyor. Sporcular da nefsimizi terbiye ettiğimiz ayda, Ramazan için güzel dileklerde bulundu. Futboldan, basketbola birçok sporcu, hissettiklerini sosyal medyada kamuoyuyla paylaştı. İlginç olanı ise Müslüman olmayan dünya futbol yıldızlarının temennileri oldu.

Kerem Gönlüm (Galatasaraylı basketbolcu): ‘Yüzümüzden gülücük, kalbimizden sevgi, bedenimizden sağlık, çevremizde dostluk, ömrümüzden huzur ve neşe eksik olmasın. Hayırlı Ramazanlar.

Kerem Tunçeri (Basketbolcu): Hayırlı Ramazanlar

Arda Turan (Atletico Madridli futbolcu): ‘Allah olmayanlara da versin. Hayırlı Ramazanlar. Happy Ramadan, Eid Mubarak, Feliz Ramadan.

Hidayet Türkoğlu (NBA basketbolcu): Bol dualı, bereketli, hayırlı ramazanlar dilerim. *welcomeramadan *ramadanmubarak

Yasin Öztekin (Galatasaraylı futbolcu): Hayırlı Ramazanlar

Hamit Altıntop (Galatasaraylı futbolcu): Mübarek Ramazan ayı bizlere vücudunun sıhhat ve selameti olan ‘az yemeğe'… Ruhunun sıhhat ve selameti olan ‘günahsız olmaya'… dinin sıhhati ve selameti olan ‘Peygamber Efendimizin güzel ahlakına sahip olmaya' vesile olsun inşallah. Rabbim başı Rahmet ortası merhamet sonu ise cehennemden azat olan Ramazan ayının sonuna ulaştırsın bizleri. Herkese hayırlı Ramazanlar. Allah tuttuğunuz oruçları yaptığınız bütün ibadetleri kabul etsin., günahlarınızı affeylesin inşallah… Amin.

Cehyun Gülselam (Hannoverli futbolcu): Ramazanın bereketi iftar sofralarınıza tat, içinize huzur getirsin. Dualarınız kabul, Ramazan ayınız mübarek olsun..

Nureddin Amrabat (Galatasaray'ın Faslı futbolcusu): Ramadan Mubarak, Ramazan Mubarek olsun, Mabroek Ramadan to all moslims aruond the World.*ramadan

Alex De Souza (Fenerbahçe'nin eski Brezilyalı futbolcusu): Hayırlı ramazanlar

Michael Owen (Ünlü İngiliz futbolcu): Ramadan mubarak

Atınç Nukan (Beşiktaşlı futbolcu): Tüm Müslüman aleminin Ramazan ayı mübarek olsun. Rabbim tuttuğunuz oruçları, yaptığınız ibadetleri kabul etsin.

Zaman

 

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.