Spor Toto Süper Lig'de görünüm

Spor Toto Süper Lig'de görünüm

Spor Toto Süper Lig'de 16. hafta mücadelesi Beşiktaş, Osmanlıspor karşılaşmasıyla tamamlandı.

Spor Toto Süper Lig'de 16. hafta mücadelesi, yapılan tek maçla tamamlandı. 

Günün maçında Beşiktaş, deplasmanda Osmanlıspor'u 3-2 yendi. Ev sahibi takım, 21. dakikada Rusescu'nun golüyle öne geçerken, siyah-beyazlılar rakibine 34. dakikada Gomez'in attığı golle karşılık verdi. Osmanlıspor, 44. dakikada Ndiaye ile bir gol daha buldu ve soyunma odasına 2-1 önde gitti.

Beşiktaş, 49. dakikada Sosa ile rakip fileleri havalandırarak karşılaşmada bir kez daha beraberliği sağladı. Siyah-beyazlılarda, Sosa, 90. dakikada bir kez daha sahneye çıktı ve attığı golle takımına 3-2'lik üstünlüğü getiren golü kaydetti. 

Karşılaşmadan 3-2 galip ayrılan Beşiktaş, puanını 38'e çıkararak bu haftayı da liderlik koltuğunda geçti. 

Fenerbahçe, deplasmanda Gençlerbirliği'ni tek golle geçti. Sarı-lacivertliler, 34. dakikada Fernandao'nun golüyle öne geçti ve soyunma odasına 1-0 üstün gitti. Karşılaşmanın ikinci yarısında takımların gol girişimleri sonuç vermedi ve Fenerbahçe, karşılaşmadan 1-0 galip ayrıldı. Sarı-lacivertliler, bu sonuçla puanını 37'ye çıkardı ve zirve takibini sürdürdü. 

Galatasaray, sahasında Akhisar Belediyespor'u 3-2 yendi. Sarı-kırmızılılar, 26. dakikada Umut Bulut ve 39. dakikada Podolski'nin attığı gollerle ilk yarıyı 2-0 önde bitirdi. Konuk takım, 48. dakikada Nguemo'nun golüyle farkı azaltsa da Galatasaray, 56. dakikada Yasin Öztekin ile farkı yeniden ikiye çıkardı: 3-1 Akhisar Belediyespor, 74. dakikada Rodallega ile rakip fileleri havalandırırken, karşılaşma Galatasaray'ın 3-2 üstünlüğüyle tamamlandı. 

Trabzonspor, sahasında konuk ettiği Antalyaspor'u 3-0'lık sonuçla geçti. Bordo-mavililerin gollerini 15. dakikada Cardozo, 84. dakikada penaltıdan Mehmet Ekici ve 90+4. dakikada Mbia kaydetti. Antalyaspor'da Celustka 74. dakikada kırmızı kartla oyun dışında kaldı. 

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında 23 gol atıldı. 5 maçı ev sahibi, 3 karşılaşmayı deplasman takımları kazanırken, 1 karşılaşma da berabere sonuçlandı. 

Gol krallığı yarışında Antalyasporlu Sameul Eto'o 13 golle ilk sıradaki yerini korudu. Bu futbolcuyu, 12 golle Beşiktaşlı Mario Gomez ve 11 golle Akhisar Belediyesporlu Hugo Rodallega izledi. 

AA

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.