Sony, yeni akıllı saat projesi için bağış toplamaya başladı

Sony, yeni akıllı saat projesi için bağış toplamaya başladı

Sony, Wena Wrist isimli akıllı saat için kullanıcılardan bağış toplanmaya başladı. Kısa süre içerisinde hedeflenen bağış rakamının neredeyse iki katına ulaşıldı.

Son dönemlerde sıkça gündeme gelen Kickstarter ve Indiegogo gibi bağış toplama sitelerine benzer topluluklar var. First Flight bunlardan biri. Sony’nin kendi sitesi olan First Flight, ilk konuklarından biri olan Wena Wrist isimli akıllı saati ağırlıyor. Sony desteğiyle geliştirilen ürün kullanıcıların bağışlarına açıldı. Wena isimli akıllı saat hedeflediği bağış rakamını %84 oranın geçti yani neredeyse beklentinin iki katı ilgi gördü.

Wena Wrist isimli akıllı saat klasik bir tasarıma sahip. Saatin odakladığı 3 temel özellik var. Birincisi NFC desteğiyle mobil ödemeleri gerçekleştirmek. İkincisi LED ışıkları ve titreşim ile kullanıcılara akıllı telefon bildirimlerini iletmek. Üçüncü hedef ise aktivite takibi yaparak yaşamsal verilerin izlenmesini sağlamak.

Wena Wrist, Android ve iOS desteğine sahip olacak. 2016 yılının Mart-Nisan aylarında satışa çıkması bekleniyor. Ürün 287-576 Dolar aralığında farklı versiyonlar ile satışa çıkacak. 

yeniasya

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.