Sony Xperia Z4v duyuruldu!

Sony Xperia Z4v duyuruldu!

Sony Xperia'nın ilk Quad HD ekranlı akıllı telefonu Xperia Z4v duyuruldu. Cihazın özel ekranına rağmen batarya konusunda bir hayli dayanıklı olacağı söyleniyor.

Sony'nin kısa süre önce duyurduğu ve Japonya'da Xperia Z4 adı ile çıkan, diğer bölgelerde ise Xperia Z3+ adıyla merhaba diyen akıllı telefonu yeni bir sürüme daha kavuşuyor. Gelen resmi bilgilere göre Sony, ilk Quad HD ekranlı Xperia telefonunu son kullanıcıya sunuyor.

Xperia Z3+ ile pek fazla değişikliğe sahip olmayan Xperia Z4v adlı cihaz, sekiz çekirdekli Qualcomm Snapdragon 810 işlemci yongaseti, 3 GB RAM, 20.7 Megapiksel ana ve 5 Megapiksel ön yüz kamerası ile gelecek.

Xperia Z4v modelinin bir başka dikkat çekici yanı ise bataryası. Z3+ adlı sürüm 2930mAh'lik bir batarya ile gelirken, Xperia Z4v adlı akıllı telefon 3000mAh değerinde. İşin dikkatleri çeken asıl kısmı, Quad HD ekranın bu bataryayı olabildiğine performanslı kullanacağı, 3000mAh'lik bataryanın kolay kolay tükenmeyecek olması.

Xperia Z3+ Sony akıllı telefon modelinin 1080p ekrana sahip olduğunu ve kullanıma göre 2 gün boyunca sorunsuz enerji sağlayabildiğini de hatırlatalım.

shiftdelete

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.