Şırnak'ta bir şehidimiz var

Şırnak'ta bir şehidimiz var

Milli Savunma Bakanlığı, Şırnak'ta devam eden operasyonlarda meydana gelen silah kazasında bir askerin şehit olduğunu, 4 askerin yaralandığını açıkladı.

Milli Savunma Bakanlığınca paylaşılan mesajda, Şırnak'ta devam eden operasyonlarda meydana gelen silah kazasında bir askerin şehit olduğu, 4 askerin yaralandığı hatırlatıldı.

Mesajda, "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, şehidimizin kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır, tedavileri devam eden yaralılarımıza acil şifalar dileriz." ifadesine yer verildi.

Şehit asker için tören

Silah kazasında şehit olan piyade sözleşmeli er Cemil Kaçmaz için tören düzenlendi. 

Şehit Kaçmaz'ın (24) naaşı, Şırnak 23. Piyade Tümen Komutanlığına getirildi. Şehidin Türk bayrağına sarılı naaşı katafalka konuldu, saygı duruşunda bulunulmasının ardından öz geçmişi okundu.

Dualar eşliğinde helallik alınmasının ardından Kaçmaz'ın cenazesi, arkadaşlarının omuzlarında taşınarak helikoptere konuldu ve Kahramanmaraş'a uğurlandı.

Törene, Şırnak Valisi Mehmet Aktaş, Belediye Başkan Vekili Turan Bedirhanoğlu, 23. Jandarma Sınır Tümen Komutanı Tuğgeneral Halil Soysal, Çakırsöğüt Jandarma Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Alper Sır, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Selçuk Yıldırım, İl Emniyet Müdürü Ömer Uslusoy, AK Parti İl Başkanı İbrahim Halil Erkan ve silah arkadaşları katıldı.

AA

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.