'Sınıfta komutanı hazır olda karşılardık'
1979'da Bakanlar Kurulu kararıyla yürürlüğe konulan Milli Güvenlik Bilgisi Öğretimi Yönetmeliği'ni artık yürürlükten kaldırılmasına gazeteci Cüneyt Özdemir'den destek geldi.
Milli Güvenlik derslerini saçma bulduğunu söyleyen Cüneyt Özdemir 'Milli güvenlik dersi iyi ki de kaldırıldı 'dedi.
CNN Türk ekranlarından Cüneyt Özdemir'in sunumuyla ekrana gelen 5N1K'nın dün akşamki bölümünde konu dönüp dolaşıp, Milli Güvenlik Derslerinin kaldırılmasına gelince Cüneyt Özdemir, bir zamanlar kendisinin de gördüğü Milli Güvenlik dersi hakkında düşüncelerini dile getirdi.
KOMUTANI HAZIR OLDA KARŞILARDIK
Milli Güvenlik derslerinin kaldırılmasına destek veren Cüneyt Özdemir 'İyi ki de kaldırıldı. Saçma sapan bir dersti, hepimiz hazır olda bekliyorduk. Biz Ankara Atatürk Lisesi'ne giderken hep beraber hazır olda bir komutanı hazır olda karşılardık. Askeri okul değil bir şey değil. Kışla gibi bir hava vardı. 'dedi.
Samanyolu Haber
