Sincan'a 10 yeni park

Sincan'a 10 yeni park

İlçenin dört bir yanını yeşil alanlarla donatan Sincan Belediyesi'nde yeşil atağı devam ediyor.

İlçede park ve yeşil alan olarak ayrılan noktaların bir çoğunu hayata geçirip vatandaşın hizmetine sunan belediye, bu yıl için 10 parkı daha Sincan’a kazandırıyor. Vatandaşa nefes alanları sunan belediye, denetim timleri ve güvenlik kameraları ile parkları denetliyor. Sincan Belediyesi ilçeyi yeşile ve parka doyurmaya devam ediyor. Şehrin kalabalığından kurtulmak isteyen vatandaşın imdadına yetişen belediye, 10 yeni parkı daha vatandaşa kazandırıyor. 341 park Sincanlılara kaçış noktası olurken hayata geçirilecek 10 park ile de bu sayı 351'e çıkıyor. İlçede bu yıl içinde 8 büyük parkı bitiren belediye yıl sonuna kadar 2 parkı daha hizmete sunmaya hazırlanıyor.

Parkların şehir hayatındaki önemine vurgu yapan Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna, "İmarda park olarak gösterilen her yeri park yapmak için çalışıyoruz. Şehir hayatında vatandaşımızın nefes alması için yeşil alanlara çok önem veriyoruz. Bundan dolayı da olumlu geri dönüşler alıyoruz. Vatandaşımızın memnuniyeti bizi de mutlu ediyor" dedi.

İFTAR SONRASI AKŞAM SEFASI

Yaz mevsimin gelmesiyle birlikte Sincan Belediyesi parkları, 7'den 70'e her yaş grubundan vatandaşın nefes alma mekanı oluyor. Kış aylarında muhteşem manzarasıyla, yazın ise yeşiliyle büyüleyen parklar, bu günlerde dolup taşıyor. En koyu sohbetlerin yapıldığı, yeni dostlukların kurulduğu parklardan şen çocuk kahkahaları yükseliyor. Yaz sıcakları nedeniyle gündüz evlerine kapanan vatandaşlar, akşamları ilçeye kazandırılan parklarda geçiriyor. İftar sonrası parklarda çay içip sohbet eden aileler, açık havanın tadını çıkarıyor.

AKŞAM SPORU

Hem büyüklerin hem de çocukların keyifli vakit geçirebilmelerine olanak sağlayacak bütün unsurların bulunduğu parklar ayrıca, koşu yolları, fitness ve egzersiz alanlarıyla spor merkezlerini aratmıyor. Sağlıklı kalmak isteyen her yaştan Sincanlı, özellikle akşam saatlerinde parklarda spor yaparak zinde kalıyor.

GÜVENLİ PARKLAR

Sincan'da parklar artık daha güvenli. Türkiye’de ilk kez parkları güvenlik kameraları ile donatan ve internetten canlı izlenmesini sağlayan Sincan Belediyesi bu kez de parklar için denetim timleri kurdu. Sincan parklarındaki huzurun 7/24 yaşanmasını isteyen belediye, denetim timleri ile vatandaşa güven veriyor. 444 4 762 numaralı telefondan gelecek şikayetlere anında müdahale edecek olan Denetim Timleri, güvenlik kameralarını da izliyor. Kameralarda herhangi bir olumsuzluğa rastlanması durumunda anında olay yerine gidecek olan ekipler, ilçe halkının güvenliği için çalışıyor. 

İHA

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.