Ali BAYRAMOĞLU

Ali BAYRAMOĞLU

Şiddet kokusu...

8 aydın üç gün önce Genelkurmay Başkanı hakkında siyasi konulara müdahale ettiği için suç duyurunda bulundular.

Hem fiili hem sembolik açıdan önemli bir adımdı bu.

Türkiye bu tür adımlar sayesinde yol aldı ve alıyor.

Bugün geldiğimiz noktayı, 30, 20, hatta 10 yıl öncesiyle karşılaştırırsanız, yaşanan değişimde kimlerin yeri olduğunu düşünürseniz, dün tehlikeli görülen fikirlerin bugün tabii birer ilke gibi algılandığını akla getirirseniz, demek istediğimizi anlarsınız…

Ancak bu yolun kolay alınmadığı ortada…

Kötü ve ahmak ile diğerleri arasındaki farkı ortaya koyan zaman her daim hızlı akmaz.

Bildiriye gelen tepkiler arasında ikisi dikkatimi çekti.

İlki Çanakkale ADD'den…

Dernek Şube Başkanı Yrd. Doç. Dr. Necmi Akyalçın imzalı bildiri, askeri ruh halini resmediyor ama hedef göstermekten geri kalmıyor. Şöyle demişler:

"Her nedense ulusal konuların en duyarlı olduğu noktalarda karşımıza sürekli aynı adlar bu tür eylemleriyle çıkmaktadırlar… Halkımızın bazı gerçekleri ve bu insanların kimlerin değirmenine su taşıdığını görmeleri bakımından da çok önemlidir. Anadolu'muzun işgal dönemlerinde de hep ordumuz hedef alınmış ve en sonunda da ordumuzun dağıtılmasına sıra gelmişti, bu işler tesadüf değildir, biz bu oyunları biliyor ve görüyoruz."

Bir diğeri bunu tamamlıyor.

İmza sahiplerine gelen bir e-mail mesajı bu…

Vahim ve şöyle:

"Kutsal Türk Devleti'ni var eden yüce Türk Irkı'nın yaşama güvencesi ve teminatı olan, Türk Silahlı Kuvvetleri'ne her fırsatta kinlerini ve nefretlerini kusarak cephe alan Ufuk Uras, Baskın Oran, Cengiz Algan, Ahmet İnsel, Mebuse Tekay, Oya Baydar, Aydın Engin, Mithat Sancar, Sezgin Tanrıkulu, Türk Irkı'na ve ordusuna karşı açıktan bayrak açmanız gaflet dalalet ve ihanet göstergesidir!

Sayın İlker Başbuğ paşamızın Mardin'in Nusaybin İlçesinde Sınırtepe karakolunda yaptığı açıklamaları gerekçe göstererek, Türk Silahlı Kuvvetleri'ni yıpratma girişimleriniz sonuçsuz kalacaktır!

İstanbul Cumhuriyet Savcılığına sunduğunuz suç duyurusu ile idam fermanlarınızı kendi ellerinizle imzalamış bulunmaktasınız. Sözde aydın Türk düşmanı Baskın Oran bir süre önce Türk İntikam Birliği Teşkilatı tarafından uyarılarak Baskın Oran'ın imhası için 3 Türkçü şehir savaşçısı, komutanımız Savaşan Atsız tarafından görevlendirildi. Bu bağlamda Türkçü timlerimiz gelecekte yer ve iz tespiti sonucunda gereken adımlar atılarak imha harekâtı başarıya ulaştırılacaktır. Baskın Oran için çember daralmıştır!

Son gelişmeler ışığında, Ufuk Uras, Baskın Oran, Cengiz Algan, Ahmet İnsel, Mebuse Tekay, Oya Baydar, Aydın Engin, Mithat Sancar, Sezgin Tanrıkulu, Türk İntikam Birliği Teşkilatı'nın kara listesinin üst sırasına, komutanımız Savaşan Atsız'ın talimatı ile alınmıştır.

Türk İntikam Birliği Teşkilatı'nın kara listesinde yer alan imha edilmesi gereken öncelikli Türk düşmanlarının artması sonucu, adı geçen Türk düşmanlarının imhası için 27 Türkçü şehir savaşçısı, komutanımız Savaşan Atsız tarafından görevlendirilmiştir.

Türk Irkı'na ve Türk Silahlı Kuvvetleri'ne yapılan her saldırı şiddetle karşılığını bulacaktır!

Yaşasın Irkçı Türkçü direniş hareketi, TİBT / Türk İntikam Birliği Teşkilatı Yaşasın Türkçü komutanımız Savaşan Atsız ve Türkçü şehir savaşçıları

Ya Türkçü Devrim, Ya Ölüm!..."
İlki millete duyrulur, ikinci savcılara…

Yeni Şafak

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.