Sıcaktan bunalan soluğu AVM'de alıyor

Sıcaktan bunalan soluğu AVM'de alıyor

Samsun’da sıcaktan bunalan vatandaşlar, klimalı alışveriş merkezlerinde serinliyor. Kentteki alışveriş merkezleri, Temmuz ayını rekor ziyaretçiyle kapattı.

Hava sıcaklıklarının 30 derecelerin üzerinde olduğu Samsun’da nemle birlikte hissedilen sıcaklıkların 40 derecelerin üzerine çıkması vatandaşları bunalttı. Sıcaktan bunalan vatandaşlardan bazıları serinlemek için deniz kenarlarına giderken bazıları da Samsun merkezde bulunan Piazza, Bulvar, Yeşilyurt ve Makro AVM’lere gitmeyi tercih etti. Vatandaşlar hem serin bir ortamda dolaşma hem de alıveriş yapma imkanını buldu. 

PİAZZA REKOR KIRDI

Karadeniz’in en büyük alışveriş ve yaşam merkezlerinden biri olan Samsun Piazza, Temmuz ayında ziyaretçi rekoru kırarak yaklaşık 1,5 milyon kişiyi ağırladı. Yılın 365 günü sunduğu kampanya ve etkinliklerle Samsun’da keyifli alışverişin adresi olan Piazza AVMY’den yapılan açıklamada Temmuz ayında ziyaretçi rekoru kırarak yaklaşık 1,5 milyon kişiye hizmet verdikleri belirtildi. Yazın yükselen sıcaklıklarla birlikte devam eden Ramazan ayı ve Ramazan Bayramı gibi dönemlerde ziyaretçileri için özel kampanya ve etkinlikler düzenlediklerini kaydeden Piazza AVMY yetkilileri, Temmuz ayını ziyaretçi rekoru ile kapattıklarını Ağustos ayında da farklı kampanya ve etkinlikleri ile Karadenizli ziyaretçilerine özel hizmetler sunmaya devam edeceklerini söyledi.

CİHAN

 

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.