Sevgimizi dokuduk ilmek ilmek kampanyası

Sevgimizi dokuduk ilmek ilmek kampanyası

"Sevgimizi dokuduk ilmek ilmek" kampanyasıyla başlayan çalışma, toplumun her kesiminden temsilcinin atacağı ilmeklerle, "barış ve kardeşlik atkısı" örülerek devam edecek.

Asitane Vakfı'nın "Sevgimizi dokuduk ilmek ilmek" kampanyasıyla başlayan çalışma, toplumun her kesiminden temsilcinin atacağı ilmeklerle, "barış ve kardeşlik atkısı" örülerek devam edecek.

Asitane Vakfı Başkanı Hasibe Turan önderliğinde, ilk etapta vakıf çalışanlarının katılımıyla başlayan "Sevgimizi dokuduk ilmek ilmek" bere örme kampanyası kısa sürede karşılık buldu. Sonrasında gönüllü kadınların ellerinde sevgiyle dokuduğu bereler, 3-4 bin sayısı hedeflenirken 10 bine ulaştı.
 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun eşi Sare Davutoğlu'nun da bere işleyerek destek verdiği kampanya, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu'nun da desteğiyle şimdi barış ve kardeşlik atkısına dönüşüyor.
 
Vakfın Başkanı Turan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sevgiyle atılan ilmeklerle örülecek atkıyla barış ve kardeşlik adına sevgi yumağı oluşturmak istediklerini söyledi.
 
'Gönnderdiğimiz yünler bere olarak geri döndü'
 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan ile Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun eşi Sare Davutoğlu'na gönderdiği yün ve şişlerin kendilerine iki bere olarak geri geldiğini anlatan Turan, kampanyaya desteklerinden dolayı Erdoğan ve Davutoğlu'na teşekkür etti.
 
"Çocuklar üşümesin"
 
Emine Erdoğan'ın "Aman delik deşik örmeyin. Örgüleri sıkı tutun ki çocukların başları üşümesin, hasta olmasın" diye de kendilerini uyardığını aktaran Turan, artık bu çalışmanın bir barış ve kardeşlik hareketine dönüşmesinin önemini belirtti.
 
AA

 

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.