Zuckerberg’den müslüman mucide Facebook daveti

Dünyanın en çok tıklanan sitelerinden biri olan Facebook’un kurucusu Mark Zuckerberg geçtiğimiz günlerde tutuklanarak Amerika’nın gündemine oturan 14 yaşındaki Müslüman mucit Ahmed Mohammed hakkında konuştu.

Ömer Çiftçi’nin Haberi
RİSALEHABER-
Facebook’un kurucusu milyarder Mark Zuckerberg’de Amerika’daki Müslüman Mucit genç ile ilgili tartışmalara dahil oldu. Müslüman gence öğütler veren Mark Zuckerberg, 14 yaşındaki mucit üzerinden tüm Müslüman gençlere seslendi.

14 yaşındaki Müslüman gence; “ne olursa olsun devam et” diyen Zuckerberg, “icadı için tutuklanması değil, alkışlanması gerekiyordu” ifadelerini kullandı.

Kendi Facebook hesabı üzerinden yaptığı açıklamada Zuckerberg; “Ahmed gibi gelecek vaat eden çocukları alkışlamak yerine onları soğutmamız bilim ve teknoloji dünyası açısından büyük bir kayıp. Ahmed, eğer Facebook merkezimize gelmek istersen seni karşılamaktan gurur duyarım” ifadelerini kullandı.

Huffingtonpost’un haberine göre yaptığı açıklamada Zuckerberg, Müslüman pek çok gencin de kendisi gibi mucit olabileceğini, bunun için tüm Müslüman gençlerin çok çalışması gerektiğini söyledi.

İlk yorum yazan siz olun
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Özel Haberleri