Yazarlar ve okuyucuları fuarı dolduru

Bu yıl 32'incisi gerçekleşen Türkiye Kitap ve Kültür Fuarı geçtiğimiz hafta sonu imza ve sohbet etkinlikleriyle yazarı ve okur buluşmalarıyla dolup taştı ve imza almak isteyenler yazarların önünde kuyruklar oluşturdu.

Risale Haber - Haber Merkezi

Türkiye Diyanet Vakfı’nın organize ettiği ve İBB Kültür A.Ş.’nin katkılarıyla gerçekleşen 32. Türkiye Kitap ve Kültür Fuarı Ramazan'ın ikinci hafta sonunda da ziyaretçi akınına uğradı. Özellikle çok istediği kitaba kavuşan çocukların güzel görüntüler oluşturduğu fuar, birbirinden değerli yazarları sevenleriyle bir araya getirdi.

Beşir Ayvazoğlu, Sibel Eraslan, İbrahim Tenekeci, Mehmet Nuri Yardım, Dursun Gürlek, Prof. Dr. İhsan Süreyya Sırma, Ömer Tuğrul İnançer, Ahmet Turgut, İbrahim Paşalı, Cihan Aktaş, Hasan Aycın, Sinan Yağmur, Yavuz Bahadıroğlu, İhsan Atasoy, Vehbi Vakkasoğlu, Mustafa Armağan, Ömer Döngeloğlu, Okay Tiryakioğlu, Prof. Dr. Mehmet Çelik, Cemil Tokpınar, Metin Karabaşoğlu, Kemal Özer, Kadir Mısırlıoğlu, Mehmet Talu ve daha birçok yazar zaman zaman kuyruklar oluşturan okuyucuları ile sohbet etti ve kitaplarını imzaladı. Yazarlar yaz sıcaklarına rağmen fuarın Ramazan bereketi ile dolduğunu dile getirirken, İstanbullular Türkiye'nin değerli yazar, şair ve fikir üstatlarıyla bir araya gelmekten son derece mutluydu.

Edebiyat Haberleri