. Van'ın Merkez İskele ceddesindeki iki nisan polis merkezi amirliğine yapılan saldırıda ölen ya da yaralanan olup olmadığı henüz bilinmiyor. Van'dan son dakika gelişmelerini yenisafak.com'dan takip edebilirsiniz.
Van'ın merkez İskele Caddesi üzerinde polis evi ile polis merkezinin bulunduğu bölgede patlama meydana geldi. Yaralıların olduğu belirtilirken, bölgeye ambulanslar sevk edildi.
2 Nisan Polis Merkezi ile polis evinin bulunduğu İskele Caddesi'nde, bugün saat 23.00 sıralarında büyük bir patlama meydana geldi. Kent merkezinin birçok yerinden duyulan patlamanın ardından bölgeden silah sesleri yükseldi. Patlamada yaralıların olduğu belirtilirken, bölgeye güvenlik güçleriyle çok sayıda ambulans sevk edildi.
Yeni Şafak