Suriye'de ağır bilanço

Ordu birliklerinin düzenlediği saldırılarda 37 kişi hayatını kaybetti.

Suriyede ağır bilanço
 
Suriye'de Beşşar Esed'e bağlı ordu birliklerinin muhaliflerin denetimindeki bölgelere ağır silahlarla düzenlediği saldırılarda 37 kişinin öldüğü bildirildi.
 
Suriye İnsan Hakları Örgütü (SNHR) tarafından yapılan açıklamada, rejim güçlerinin yönetim karşıtlarının elinde olan bölgelere havadan ve karadan düzenlediği saldırılar sonucu Deyru'z Zor'da 12, Dera'da 9, başkent Şam'ın banliyölerinde 6, İdlib'de 4, Halep'te 3, Hama'da 2 ve Humus'ta 1 olmak üzere 37 kişinin yaşamını yitirdiği belirtildi.
 
Bu arada Suriye Genel Koordinasyon Komitesinden (SRGC) yapılan açıklamada, orduya ait bir helikopterin Halep'te muhaliflerin kontrolünde olan Şear bölgesindeki bir köprüye varil bombası attığı, köprüde büyük hasar meydana geldiği, savaş uçaklarının Halep çevresindeki ilçe ve beldeleri bombaladığı kaydedildi.
 
Öte yandan Suriye resmi haber ajansı SANA, güvenlik güçlerinin ülke genelinde düzenlediği operasyonlarda çok sayıda silahlı kişiyi etkisiz hale getirdiğini duyurdu.
 
TRT Haber 

Yorum Yap
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Dünya Haberleri