Sağlık Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır?

Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada bin 555 personel alımı yapılacağı duyuruldu. Sağlık Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Sağlık Bakanlığı personel alımı kura çekimi ne zaman?

 Sağlık Bakanlığı, yaptığı yazılı açıklamada İstanbul ili içerisinde Kurum İçi Yer Değiştirme Suretiyle toplamda bin 555 personel alımı yapacağını duyurdu. Peki Sağlık Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Sağlık Bakanlığı personel alımı kura çekimi ne zaman? İşte detaylar...

SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Bin 555 personel alımına ilişkin başvurular Personel Bilgi Sistemi (PBS) üzerinden yapılacak olup münhal kadrolar göz önünde bulundurularak en fazla on (10) tercih yapılabilecektir.

Bu kuraya başvuracak olanlar, PBS üzerinden başvurularını kesinleştirdikten sonra başvuru formunun çıktısını imzalayarak T.C. Sağlık Bakanlığı Genel Evrak Şubesi Mithatpaşa Cad. No:3 06434 Sıhhiye /ANKARA adresinde olacak şekilde kargo ile gönderecekler ya da elden teslim edeceklerdir. Elden teslim etmek isteyenler, evraklarını kendisi veya noter tarafından vekâlet verdiği kişi aracılığı ile teslim edecektir. Aksi takdirde evrak teslim alınmayacaktır. Gönderilen belgelerin Sağlık Bakanlığına vaktinde ulaşmaması halinde sorumluluk başvuru sahibine aittir.

SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI KURASI NE ZAMAN?

Sağlık Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada kura ile ilgili "Sağlık Bakanlığı ve Bağlı Kuruluşları Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği’ne göre 2017 Yılı İstanbul İli Kurum İçi Yer Değiştirme Suretiyle Atanma Kurası 09.06.2017 tarihi Cuma günü noter huzurunda bilgisayar ortamında gerçekleştirilecektir." ifadelerine yer verildi.

Habertürk

İlk yorum yazan siz olun
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Bilgi Bankası Haberleri