O ülkede Pokemon Go yasaklandı!

Birçok hayatın sönmesine neden olan Pokemon Go, ilk defa bir ülke tarafından yasaklandı.

Birçok hayatın sönmesine neden olan Pokemon Go, ilk defa bir ülke tarafından yasaklandı. Oyuncuların dolaşmasını ve farklı bölgelerde Pokemon avlamasını isteyen oyun, güvenlik gerekçesiyle İran Hükümeti tarafından tüm ülkede yasaklandı.

Pokemon Go oyuncularının izinsiz bir şekilde özel arazilere, hatta çekirdeğindeki erimeden ötürü kapatılmış olan nükleer santrale giriş yaptıkları biliniyor. Bu gibi sebeplerden ötürü oyunun yasaklanacağı, önceden de tahmin ediliyordu.

İran'ın bu oyunu yasaklayan ilk ülke olmasıyla birlikte oyunun çeşitli ülkelerde de yasaklanmaya başlanacağı tahmin ediliyor.

 
 
Yeni Akit

İlk yorum yazan siz olun
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Dünya Haberleri