Myanmar'daki heyelanda 23 kişi öldü

Myanmar'ın kuzeyinde yeşim taşı madeninde heyelan nedeniyle toprak altında kalan 27 kişiden 23'ünün cansız bedenine ulaşıldı.

Yerel basında yer alan haberlere göre, şiddetli yağışlar nedeniyle Set Mu beldesindeki bir yeşim taşı madeninde meydana gelen ve en az 27 kişinin toprak altında kaldığı heyelanda, 23 kişinin cesedine ulaşıldığı belirtildi.

Geçen hafta meydana gelen heyelanda hala toprak altında olan 4 kişiyi arama kurtarma çalışmaları devam ediyor.

Myanmar'ın Kaçin eyaletindeki bir diğer yeşim taşı madeninde iki hafta önce meydana gelen heyelanda 15 kişi ölmüş, 30 kişi yaralanmıştı.

Kaynak: AA

İlk yorum yazan siz olun
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Dünya Haberleri