Mustafa İslamoğlu: F.Gülen Allah tarafından görevlendirildi

Mustafa İslamoğlu, Şahsiyet Yazıları adlı kitabında Fethullah Gülen hakkında övgüler yağdırmış

Akabe Vakfı'nın başkanı Mustafa İslamoğlu'nun FETÖ lideri Fetullah Gülen'in Allah tarafından eğitimle görevlendirildiğini yazdığı ortaya çıktı. 

Mustafa İslamoğlu tarafından kaleme alınan "Şahsiyet Yazıları" isimli kitabın 128, 129 ve 130. sayfalarında Fethullah Gülen'ın Allah'ın eğitimle görevlendirilen kutsal bir şahsiyet olduğu ima ediliyor.

Düşün yayınlarınca 2012 yılında basıldığı görülen Şahsiyet Yazıları adlı kitabın Fethullah Gülen başlıklı bölümünde FETÖ lideri Gülen'e övgüler yağdırılıyor. Çeteciliği, bid'atçılığı ve dini tahrif çabaları ile yaklaşık 40 yıldır müslümanların yakinen tanıdığı Fethullah Gülen hakkında Mustafa İslamoğlu'nun bugün ortaya koyduğu eleştirilerin yakın geçmişte söyledikleri ve yazdıkları gözönüne alınınca pek bir kıymetinin olmadığı kamuoyunca artık yüksek sesle dillendiriliyor.

Kitapta yer alan cümle aynen şöyle: "Kim ne derse desin, Fethullah Gülen Hocaefendi, adeta eğitimle görevlendirilmiştir. Bunun en bariz örneği, birer barış köprüsü olan ve yeryüzünün dört bir yanına dağılmış bulunan 300'ü aşkın Türk okuludur."

Öte yandan Mustafa İslamoğlu'nun 17/25 Aralık darbe girişiminden bir süre önce Fethullah Gülen'in sözde faziletini anlatma gayreti ile ve müslümanları tahkir edercesine sarfettiği "Siz onun ayakkabısını bile yetiştiremezsiniz.."  cümlesi hala hafızalarımızdaki tazeliğini koruyor.

Ayrıca İslamoğlunun ABD seyahati ve burada Çetebaşı F.Gülen ile yaptığı görüşmede nelerin konuşulduğu ise sadece islamoğlu ve Gülen çetesince biliniyor.

İslamoğlu, yuotube'de yer alan bir konuşmasında da F.Gülen'i böyle savunmuş:
“O bir âlim, yetiştirin de göreyim. Hadi bir Fethullah Hoca yetiştirin göreyim sizi. Hoca’nın ayakkabısını yetiştirin alnınızdan öpeyim sizi. Karalamak kolay, birbirimiz hakkında konuşacaksak iyi konuşalım. Bu bir hastalık!”

Kaynak: Islah Haber

Yorum Yap
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Yorumlar (22)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Güncel Haberleri