KPSS Önlisans (2016) sonuçları bugün açıklanacak mı?

2016 KPSS Önlisans'ın üstünden 2 haftadan fazla süre geçti. Geçen süreye rağmen sonuçlara ilişkin herhangi bir açıklama gelmiş değil. Gözler ÖSYM'nin üstünde. Sınav sonuçları bugün açıklanır mı? Ne zaman açıklanacak? işte 2016 KPSS Önlisans bilgileri

16 Ekim 2016 Pazar günü saat 09.30'da Türkiye'nin 81 ilinde ÖSYM'nin belirlediği sınav merkezlerinde gerçekleştirilen KPSS Önlisans 2016'nın üzerinden 2 haftadan fazla süre geçti. Memur olma amacı ile sınava girmiş olan 2 yıllık Üniveristei mezunlarının gözü kulağı ÖSYM'den gelecek olan haberde. Binlerce kişi 2016 KPSS Önlisans sonuçları ne zaman açıklanacak? KPSS Önlisans sonuçları bugün açıklanacak mı? 2016 KPSS Önlisans sonuçları açıklanma tarihi gibi soruların cevaplarını arıyor.

Kurumun sınav takvimine baktığımızda 20 Kasım'da düzenlenecek olan KPSS Ortaöğretim Sınavı da giderek yaklaşıyor. Bu yüzden sonuçların açıklanmasının eli kulağında olduğu da biliniyor. Bu yüzden adaylar da bir hayli heyecanlı. KPSS Önlisans sınavının ertesinde sınavın soru ve cevapları açıklandı. Pek çok memur adayı sonucunu üç aşağı beş yukarı biliyor. Ama tabi ki son söz ÖSYM'nin.

2016 KPSS Önlisans Sınav Sonuçları ne zaman açıklanacak?

16 Ekim'de yapılan KPSS Önlisans'ın üzerinden 2 haftadan fazla süre geçti. Kurumun geçmiş yıllardaki hareketlerine bakılınca, sınav sonuçlarını 15 ila 20 gün arasında açıkladığı görülmekte. ÖSYM'nin açıkladığı resmi bir tarih olmasa da, sınav sonuçları içinde bulunduğumuz günlerde her an açıklanabilir.

KPSS Önlisans 2016 sonuçları açıklanır açıklanmaz sizlere duyuracağız.

KPSS Önlisans sonucunuzu ÖSYM'nin sonuç açıklama sistemi ile Mobil uygulamalarından t.c. kimlik numaranız ve size özel belirlenmiş şifreniz ile öğrenebilirsiniz. Online olan bu platformlar dışında hiç bir yerden sınav sonucu öğrenemeyeceksiniz.

Risalehaber.com

 

İlk yorum yazan siz olun
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Bilgi Bankası Haberleri