KKTC'de '15 Temmuz Demokrasi Zaferi' sergisi

AA foto muhabirlerinin objektifinden, FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimini yansıtan karelerin yer aldığı "15 Temmuz Demokrasi Zaferi" sergisi Lefkoşa Yunus Emre Enstitüsünde açıldı.

AA foto muhabirlerinin objektifinden, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimini yansıtan karelerin yer aldığı "15 Temmuz Demokrasi Zaferi" sergisi Lefkoşa Yunus Emre Enstitüsünde açıldı. Açılışa, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) İstanbul Başkonsolosu Fahri Yönlüer'in yanı sıra gazeteciler ve vatandaşlar katıldı. 

Yönlüer, fotoğraflarda yer alan kişilerin, Türkiye Cumhuriyeti'ni ortadan kaldırmak isteyen FETÖ'ye karşı duran kahramanlar olduğunu söyledi.

Darbeye direnen Türk halkının Batı'ya ve tüm dünyaya örnek olduğunu belirten Yönlüer, FETÖ'nün darbe girişimini "haçlı seferi" olarak niteledi.

"AA, ismini altın harflerle yazdırdı"

Yönlüer, 15 Temmuz'da İstanbul'da olduğunu ve o gece yaşananları AA'dan öğrendiğini ifade ederek, "AA, ismini altın harflerle yazdırdı. Bundan sonra da Allah yar ve yardımcıları olsun." değerlendirmesinde bulundu.

Sergi, 21 Temmuz'a kadar 10.00-17.00 saatleri arasında gezilebilecek.

AA

İlk yorum yazan siz olun
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Dünya Haberleri