Kadın tır şoförü projesi nedir ya? Femifaşist baskı AK Parti üzerinde hakim oldu!

Gazeteci Serdar Arseven, kadını evden çıkarmak, annelikten soğutmaktan başka hiç bir amacı olmayan projelere tepki gösterdi.

Akit tv'de konuşan Arseven, kadın tır şoförü sayısını arttırmak için Ulaştırma Bakanının açıklama yaptığını, Aile Bakanlığının Türsab'la anlaşarak kızların otellerde çalışmasını teşvik ettiğini hatırlatarak, "Femifaşist baskı AK Parti üzerinde hakim oldu" dedi.

Arseven, bir yandan ailelerden 3 çocuk doğurması istendiğini bu tür projelerin kadını evden kopartma projeleri olduğuna dikkat çekerek, "Derdiniz Recep Tayyip Erdoğan'a yalakalık yapmazsa onun iktidarının da zemini kayıyor" şeklinde konuştu.

Arseven'in sözleri şöyle:

Yorum Yap
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Aile Haberleri