İstanbul'da Ordu günleri başlıyor

Bu yıl sekizincisi düzenlenen Ordu Tanıtım Günleri etkinliği 4-7 Ekim 2018 tarihleri arasında Maltepe sahili etkinlik alanında gerçekleştirilecek.

Ordu Valiliği himayelerinde, Ordu Dernekler Federasyonu öncülüğünde, Ordu ve İstanbul Büyükşehir Belediyeleri iş birliğiyle, Ordu Burada İstanbul'da sloganıyla gerçekleştirilen Ordu Günleri; bu yılda kültürüyle, turizmiyle, ekonomisiyle Ordu ve İlçelerini hem İstanbul’a hem de Türkiye'ye tanıtmayı amaçlıyor.

4 gün boyunca konser, halk oyunları ve sürpriz etkinlikler var

Ordu; sanatçıları, siyasetçileri, bürokratları, akademisyenleri, sporcuları, iş adamları, sivil toplum kuruluşları ve halkıyla 4-7 Ekim tarihleri arasında Ordu Günlerinde buluşuyor.

Haber 7

İlk yorum yazan siz olun
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Güncel Haberleri