İşgalden kurtuluşun yıl dönümünü sabah namazı ile kutladılar

"Seccadeni al, kaleye gel" projesiyle kentin düşman işgalinden kurtuluşunun 98. yıl dönümünde tarihi kalede sabah namazı kılındı

Kentteki sivil toplum kuruluşlarının "Yeniden dirilmek için, 12 Mart sabah namazında Erzurum'un ilk mescidinde, kale içinde buluşalım" sloganı ile yürüttüğü proje kapsamında vatandaşlar sabah namazını kılmak için Erzurum Kalesi'ne geldi.

Evlerinden seccadelerini getiren yaklaşık 3 bin kişi, Kale Mescidi ve Tepsi Minare'nin bulunduğu alanda Kur'an-ı Kerim tilaveti dinledi. Kar yağışına aldırış etmeyerek saf tutan vatandaşlar, edilen dualara hep birlikte "amin" dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, AK Parti Erzurum milletvekilleri Mustafa Ilıcalı ve Orhan Deligöz ile AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci'nin de hazır bulunduğu namazın ardından vatandaşlara çorba ikramında bulunuldu.

aa

İlk yorum yazan siz olun
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Güncel Haberleri