HSYK'da görev değişikliği Resmi Gazete'de

Adli yargı hakim ve cumhuriyet savcısı adayları ile idari yargı hakim adaylarının atama kararnamesi Resmi Gazete'de yer aldı

Hakimler ve Savcılar Kurulunca (HSK) ad çekme sonucuna  göre belirlenen 2 bin 84 adli yargı hakim ve cumhuriyet savcısı adayı ile idari  yargı hakim adayının atama kararnamesi Resmi Gazete'de yayımlandı. 

Buna göre, bin 958 adli yargı hakim ve cumhuriyet savcısı adayı ile  126 idari yargı adayı, 16 Ekim'de yapılan ad çekme sonucu kapsamında HSK  tarafından atandı.

Söz konusu atamalar 2802 sayılı Hakimler ve Savcılar Kanunu'nun 13.  maddesi gereğince gerçekleştirildi.

Milliyet

İlk yorum yazan siz olun
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Güncel Haberleri