Hac ve Umre'de yapılacak dualar

Hac ve Umre Duâları, Kur’ân ve sünnetten alınan, asırdan asıra aktarılarak nesillere ışık tutan duâlardan oluşuyor

Hac ve Umre Duâları, Kur’ân ve sünnetten alınan, mûteber kitaplar vesîlesiyle asırdan asıra aktarılarak nesillere ışık tutan duâlardan oluşuyor. Duâların kabûle en yakın olduğu mukaddes mekânlarda elinizden düşüremeyeceğiniz bu kitap, açık ve gönüllere inşirah veren Tevâfuklu Kur’ân-ı Kerîm hattıyla hazırlandı. Medîne-i Münevvere’de ve Mekke-i Mükerreme’de dilinize bereket, rûhunuza ulvî lezzetler katacak Hac ve Umre Duâları İlâhî kapıları açmanıza vesîle olacak manevî ve tılsımlı bir anahtar…

Hac ve umre esnâsına ve diğer mübârek mekânları ziyâretlerinizde yapacağınız duâ ve selâmlamaları, mânâlarını ile birlikte bulabileceğiniz Meâlli Hac ve Umre Dûaları, titiz ve hassas ellerde hazırlandı. Güvenle ve kalp huzuru ile okuyacağınız bu eser; asırdan asıra, nesilden nesile mü’minlerin dillerinde nûrânileşmiş en makbûl ve en meşhur duâlardan oluşuyor.

Duâları, mânâları ile birlikte okuyabileceğiniz bu eser, ibâdet ve selâmlamalarınızda huşûyu yakalamanıza ve ibâdetlerinizden ziyâdesiyle lezzet almanıza vesile olacaktır.

Eserlere ulaşmak için TIKLAYINIZ

Kitaplık Haberleri