Şahinbey İlçesi'ne bağlı Beybahçe Mahallesi'nde yapılan bir sokak düğününde saat 22.40 sıralarında patlama meydana geldi. Patlamada ölü ve yaralıların olduğu belirtilirken, olay yerine polis ekipleriyle çok sayıda ambulans sevk edildi.
Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, kent merkezindeki bir düğünde terör saldırısı meydana geldiğini, yaralananlar olduğunu bildirdi.
Yerlikaya, yaptığı açıklamada, Şahinbey ilçesine bağlı Akdere Mahallesi'ndeki bir düğün salonuna terör saldırısı düzenlendiğini belirtti.
Olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildiğini ifade eden Yerlikaya, "Menfur terör saldırısı nedeniyle yaralananlar oldu" dedi.
Akşam saatlerinde IŞİD denetimindeki Cerablus bölgesinden atılan roket mermisi, Gaziantep’in Karkamış ilçesindeki boş araziye düşmüş, Beşkılıç ile Türkyurdu arasındaki bölge 15 gün süreyle ‘özel güvenlik bölgesi’ olarak ilan edilmişti.
Cumhuriyet