Emekli Promosyonu ödemeleri ne zaman başlayacak? Emekli Promosyonu son dakika haberleri

Emekliler, kendilerine sözü verilen promosyonların verilmesi için gün saymaya devam ediyor. 2016'nın son günlerinde verilmesi netleşen Emekli Promosyonu ne zaman verilecek? Emeklilere Promosyon ne zaman başlayacak? Emekli Promosyonu haberleri...

Başbakan Binali Yıldırım'ın 2016'nın son günlerinde Bankalar ile yaptığı görüşmenin olumlu sonuçlanması ile verilmesi kesinleşen Emekli Promosyonları için geri sayım sürüyor. Emekli Promosyon Son Dakika haberlerinde SGK'nın her gün yeni bir özel veya devlet bünyesindeki banka ile anlaşma imzaladığı haberlerine şahit oluyoruz. Peki Emekli Promosyonları ne zaman verilmeye başlayacak? Emekliye promosyon ödemeleri ne zaman başlayacak? Emekli Promosyonu ile ilgili son gelişmeler...

Hükümet ile Bankaların anlaşmasının ardından herkes Ocak ve Şubat Aylarında Emekli Promosyonu ödemesi bekliyordu. Fakat SGK'nın bankalar ile protokol imzalaması nedeni ile süreç bir hayli gecikmiş durumda. Emekliler ise promosyon konusunda heyecanlı. Emekli Promosyunu için artık gün sayılıyor.

Emekli Promosyonu ne zaman verilecek?

2017 Ocak ve 2017 Şubat'ta verilmeyen emekli promosyonları için tarih de netleşmeye başlıyor. Son tahminlere ve açıklamalara göre Emekli Promosyonları 1 Mart 2017 itibari ile ödenmeye başlayacak. Emekli Promosyonları 1 Mart 2017 itibari ile hesaplara yatırılmaya başlanacak. Emekliler, promosyonlarını alacakları bankalardaki hesaplarını 1 Mart'tan itibaren kontrol etmeli.

Emekli Promosyonu ödemeleri T.C. Kimlik Numarası üzerinden sıra ile dağıtılacak.

Emekliler, promosyonlarını halihazırda maaş aldıkları bankalar üzerinden alabilecekler. Bazı Özel Bankaların ilk verilen mebla'lardan fazla ödeme yapması bekleniyor.

Risalehaber.com

 

İlk yorum yazan siz olun
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Bilgi Bankası Haberleri