Dr. Husam Ebu Safiyye'nin oğlunun çığlığı: israil babamı öldürüyor, kurtarın!

İsrail'in Gazze Şeridi'nde Aralık 2024'te alıkoyduğu ve o tarihten bu yana hapiste bulunan Kemal Advan Hastanesi Müdürü Dr. Husam Ebu Safiyye'nin oğlu İlyas, babası için "son çağrı"da bulundu

Babasının israil hapishanesinde 555 gündür ağır işkence altında tutulduğuna dikkat çeken İlyas, babasının kritik durumunu anlatarak dünyaya sitem dolu bir video ile seslendi.

Avukatının son görüşmesindeki aktarımlara dayanan İlyas; babasının artık nefes almakta ve konuşmakta zorlandığını, yüzünün gördüğü işkencelerden dolayı tanınmayacak halde olduğunu paylaştı.

Küresel sessizliği, uluslararası kurumların duyarsızlığını ve İslam dünyasının kayıtsızlığını sarsıcı bir dille eleştiren İlyas, bu eylemsizliğin babasının ve diğer tüm esirlerin uğradığı zulme ortak olmak anlamına geldiğini hatırlatıyor. Çok geç olmadan, kalbinde hâlâ insanlık taşıyan herkesi harekete geçmeye ve bu çığlığa ses olmaya çağırıyor.

İKİ MİLYAR MÜSLÜMAN, 22 ARAP VE İSLAM ÜLKESİNE SESLENDİK AMA DUYMAZDAN GELDİNİZ

İlk yorum yazan siz olun
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Dünya Haberleri