ASUS'tan Transformers kasa!

Asus, halihazırda sürmekte olan Computex 2015 Teknoloji Fuarı'nda öyle bir bilgisayar kasası sergiledi ki, seyretmekte olan herkesin gözleri adeta yuvalarından fırladı!

Asus, halihazırda sürmekte olan Computex 2015 Teknoloji Fuarı'nda öyle bir bilgisayar kasası sergiledi ki, seyretmekte olan herkesin gözü adeta yuvalarından fırladı!

Asus ile In Win firmalarının ortaklığında tasarlanan kasa tahmin edeceğimiz gibi dünyanın en güçlü bilgisayar bileşenlerinin yer aldığı adeta bir oyun canavarı. Farklı renk ve tonlardaki LED aydınlatması sayesinde ışıl ışıl bir görünüm sergileyen kasanın soğutma düzeni ise tamamıyla su temelli. Asus'un oyunculara hedef alan ROG ürün serisi altında konumlandırılan kasada yer verilen temel bileşenler şöyle:

> Intel Core i7 5960x EE işlemci
> Rampage V Extreme anakart
> Asus GTX 980 Ti Poseidon SLI
> GSkill 128GB DDR4 RAM

Sadece şu yukarıda gördüğünüz bileşenleri alt alta koyduğumuzda karşımıza mütevazı bir araba parası çıkıyor ki düşünün kasanın asıl bombasına daha gelmedik!

Şöyle ki, bu kasa aynı Transformers gibi açılıp kapanıyor! Bunun için yapmamız gereken tek şey altındaki düğmeye basılı tutmak.

Yok; anlatmakla olmuyor, kesinlikle videoyu izlemeniz gerek:

yenisafak

İlk yorum yazan siz olun
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Bilim - Teknoloji Haberleri