3 üniversite 64 akademisyen alacak

Uşak, Artvin Çoruh ve Kadir Has Üniversitelerinin çeşitli birimlerinde istihdam edilmek üzere 7 doçent, 46 yardımcı doçent, 1 öğretim görevlisi ve 10 okutman alınacak.

Akademik personel alımı ile ilgili duyuru Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.

Buna göre, Uşak Üniversitesi Rektörlüğü, Banaz Meslek Yüksekokuluna 2 yardımcı doçent, Eğitim Fakültesine 5 yardımcı doçent, Fen Edebiyat Fakültesine 6 doçent, 16 yardımcı doçent, Güzel Sanatlar Fakültesine 2 yardımcı doçent, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesine 1 doçent, 5 yardımcı doçent, Mühendislik Fakültesine 3 yardımcı doçent, Sağlık Yüksekokuluna 3 yardımcı doçent, Sivaslı Meslek Yüksekokuluna 2 yardımcı doçent, Uşak Meslek Yüksekokuluna da 2 yardımcı doçent alacak.

Müracaatlar 3 Ekim 2011 tarihine kadar yapılacak. Doçent kadrolarına yapılacak müracaatlar şahsen, yardımcı doçentlik kadrolarına yapılacak müracaatlar ise şahsen veya posta yolu ile gerçekleştirilecek.

Artvin Çoruh Üniversitesi Rektörlüğü de Orman Fakültesine 1, Fen Edebiyat Fakültesine 2, Hopa İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesine de 3 yardımcı doçent alacak.

Adaylar, müracaatlarını 15 gün içerisinde şahsen veya posta yolu ile yapacak.

Kadir Has Üniversitesi Rektörlüğü ise, İletişim Fakültesine 1 öğretim görevlisi, Yabancı Dil Eğitimi Hazırlık Okulunda Akademik İngilizce alanında görevlendirilmek üzere de 10 okutman alacak.

Başvurular, 22 Eylül 2011 tarihine kadar şahsen veya posta yolu ile yapılacak.

haber7

Güncel Haberleri