2018 Bursluluk Sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak?

3 Haziran Pazar günü yapılan 2018 İOKBS sonuçları için heyecanlı bekleyiş başladı. Devletin bursluluk imkanından faydalanmak isteyen öğrenciler merakla 2018 Bursluluk Sonuçları ne zaman açıklanır? sorusuna yanıt arıyor.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan İOKBS Sınavına İlkokul, Ortaokul ve Lise öğrencileri katıldı. Binlerce gencin burs almasına neden olacak sınav 3 Haziran 2018 tarihinde MEB'in belirlediği sınav merkezlerinde yapıldı. Peki 2018 Bursluluk sonuçları ne zaman açıklanacak? 2010 İOKBS Sonuçları ne zaman açıklanacak?

İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı, İlköğretim 5,6,7,8 ile Ortaöğretim Hazırlık, 9,10 ve 11.  Sınıflara yönelik yapılan ve binlerce öğrencinin devletin bursluluk imkanından faydalanmak için girdiği sınavdır. 2018 yılında İOKBS, 3 Haziran Pazar günü MEB tarafından yapıldı. Sınava girip çıkan öğrenciler, heyecanla 2018 İKOBS sonuçları ne zaman açıklanacak? sorusuna yanıt arıyor.

2018 Devlet Bursluluk Sınavı Sonuçları açıklanma tarihi

2018 yılında burs kazanmak isteyen öğrenciler dün girdikleri sınavın sonucunu bekliyor. MEB ise resmi açıklamayı yaptı. Buna göre 2018 İOKBS sonuçları;

18 Temmuz 2018 tarihinde açıklanacak.

Sonuçlar MEB'in http://www.meb.gov.tr ve http://odsgm.meb.gov.tr internet adreslerinde duyurulacak. Ayrıca eğer öğrenci velileri talep ederse okul müdürlükleri de öğrencinin sınav sonucunu evlerine yollayacak.

Risale Haber

 

Yorum Yap
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Bilgi Bankası Haberleri