2017 Temmuz Emekliye son dakika zam haberleri | Emekliler ne kadar zam alacak?

11 Milyondan fazla emekli yılın ikinci yarısında alacağı zamlar için gözünü temmuz ayına dikti. 2017 Temmuz'da emekliler ne kadar zam alacak? sorusu sıkça soruluyor. Emekliye zam son dakika haberleri gündemde. Emekliler ne kadar zam alacaklar?

2017 yılında pek çok farklı meslek gruplarına olduğu gibi emekliler de zam alacaklar. 2017 Temmuz Emekli zammı pek çok emeklinin merakla beklediği zamlar olarak karşımıza çıkıyor. Emekli zamları 2017 yılında Ocak ve Temmuz olarak iki ayrı dönemde gelecekti. 2017 Ocak zamlarını alan Emekliler, zorlu yaşam koşulları ve artan fiyatlar nedeniyle bir zam daha bekleniyor. Emekliye zam son dakika haberleri bu nedenle ilgi görüyor.

2017 Temmuz'da SGK, Bağ-Kur ve Memur Emeklisi'nin maaşlarına zam gelecek. Emekli ne kadar zam alacak? sorusu ise gelir grubuna ve o dönem enflasyon rakamlarına göre değişim gösterebilecek.

Peki 2017 Temmuz'da emekliye ne kadar zam gelecek? Emekli zammı son gelişmeler nelerdir? Emekliye zam oranı ne kadar olacak? 2017 Temmuz Emekli maaşı zam oranları...

2017 Temmuz Emekli maaşı zammı ne kadar olacak?

2016 yılının son günlerinde emekli maaşına gelecek olan zamlar belirlenmişti. Bu kapsamda 2017'de Emekli zammı yılın iki yarısında ayrı ayrı gerçekleşecekti. Pek çok emekli ilk zamlarını geçtiğimiz Ocak Ayı'nda aldı. Ayrıca sonradan açıklanan enflasyon oranlarından sonra bir zam daha gerçekleşmişti.

Şimdi milyonlarca emeklinin gözü 2017 Temmuz Emekli Zammı'nda. Bu kapsamda SSK, Bağ-Kur ve Memur Emeklilerinin zam oranları belirlendi.

2017 Temmuz'da Emekli zam oranları;

SSK ve Bağ-Kur emeklileri için yüzde 3.59 ( o dönem enflasyonun bu oranda gerçekleşmesi bekleniyor)
Memur Emeklileri için yüzde 4.59

olarak gerçekleşmesi bekleniyor. Bu zamlara ek olarak, dönem içinde açıklanacak enflasyon rakamlarına göre bu rakamlar artabilir.

Emekliye zam son dakika haberleri için bizi takip edin.

Risalehaber.com

Yorum Yap
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Bilgi Bankası Haberleri