Senai Demirci Zehra Okullarında Konuştu

Senai Demirci Zehra Okullarında Konuştu

Zehra Okullarında, Kutlu Doğum Haftası programları; Tıp Doktoru, Yazar, Radyo ve Televizyon programcısı Senai Demirci’nin katılımıyla gerçekleşen söyleşi ve imza günü ile daha da renklendi.

Risale Haber – Haber Merkezi

Senai Demirci; “Kutlu doğum haftasının, Peygamberi (sav) hatırlamak, O’nun sünnetine uymak ve insanlığa kazandırdığı değerleri anlamlandırmada farkındalığımızı arttırmak için bir fırsat olduğunu dile getirdi. Ayrıca çocuklarda ve gençlerde Allah ve Peygamber sevgisinin, hayatın tüm alanlarında gösterilebilecek bir süreci kapsadığını anlatırken, kullandığı hoş üslubu ve verdiği örneklerle dinleyicilere keyifli dakikalar yaşattı.

Din algısı oluşumunda hayatın sadece küçük bir bölümüne münhasır kalan bakış açılarının daha da genişletilip sosyal hayatın tamamına yayılması gerektiği ve bu yapılırken fıtrattan uzaklaşmanın mümkün olmadığının altını çizen Senai Demirci, Peygamberin (sav) bir insan olarak gönderilmesinin hikmetinin, buna bağlanmasının yanlış olmayacağına vurgu yaptı.

Sorulan sorulara da cevap veren Senai Demirci, Zehra Okulları gibi eğitim kurumlarının sayısının çoğalması için yaptığı dua ile söyleşiyi sonlandırdı.

haber-foto-01-043.jpghaber-foto-02-022.jpg

 

 

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.