Şeb-i Arus gelirleri hayır kurumlarının

Şeb-i Arus gelirleri hayır kurumlarının

Şeb-i Arus İstanbul'un gelirinin hayır kurumlarına verileceği açıklandı

Mevlana Celaleddin-i Rumi’nin 742'inci ölüm yıldönümü dolayısıyla düzenlenecek Şeb-i Arus İstanbul töreninden elde edilecek gelirin tamamı hayır kurumlarına bağışlanacak.

AdStation'dan yapılan açıklamaya göre, Ataköy Sinan Erdem Spor Salonu'nda, 19 Aralık Cumartesi akşamı dördüncü kez düzenlenecek Şeb-i Arus İstanbul töreni, 15 bin kişiyi manevi yolculuğa çıkartmaya hazırlanıyor.
Geceye ev sahipliği yapacak Ataköy Sinan Erdem Spor Salonu, 40 kişilik orkestra, 35 kişilik semazen ve 30 kişilik mutrib ekip ile birlikte Taşkın Sabah Orkestrası eşliğinde Alişan, Sami Özer, Serkan Kaya, Kutsi, Yusuf Güney ve Erkam Aydar'ın ilahi dinletisine sahne olacak.

Şeb-i Arus İstanbul töreninden elde edilecek gelirin tamamı ise gecenin anlamına uygun olarak hayır kurumlarına bağışlanacak.

AdStation Yönetim Kurulu Başkanı Muhittin Palazoğlu, Kültür ve Turizm Bakanlığı ile İstanbul Büyükşehir Belediyesinin katkılarıyla düzenlen bu törene sosyal sorumluluk projeleri olarak baktıklarını belirterek, elde edilecek gelirin de her yıl olduğu gibi bu yıl da manevi değerlere uygun olarak hayır kurumlarına verileceğini kaydetti.

Dünya Bülteni 

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.