Sandıklı'da hafızlar için taç töreni

Sandıklı'da hafızlar için taç töreni

Sandıklı Müftülüğüne bağlı Akabe Kur'an Kursunda hafızlığını tamamlayarak sınavda başarılı olan 4 kız öğrenciye törenle belgeleri verildi

 Sandıklı Müftülüğüne bağlı Akabe Kur'an Kursunda hafızlığını tamamlayarak sınavda başarılı olan 4 kız öğrenciye törenle belgeleri ve hediyeleri verildi.

Ezgi Düğün Salonunda düzenlenen törene, Afyonkarahisar Müftüsü Şükrü Kabukçu, Sandıklı Müftüsü Davut Çalışkan, din görevlileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
İlçe Müftüsü Çalışkan, Kur'an kurslarında eğitim öğretimin devam ettiğini belirterek, sonraki törende de 5 öğrencinin belgelerini alarak mezun olacağını söyledi.
Vatandaşlara 24 saat hizmet etmeyi düstur edindiklerini ifade eden Çalışkan, "Özellikle hafızlık sistemini devam ettirmekte kararlıyız. İlköğretim çağında bulunan çocuklarımızın hafızlık için Kur'an kurslarımıza gönderilmesi gerekli. Bütün masrafları Türkiye Diyanet Vakfı Sandıklı Şubemizce karşılanan Kur’an kurslarımıza maddi manevi destek veren herkese teşekkür ederim" dedi.
İl Müftüsü Şükrü Kabukçu da İlçe Müftülüğünün başarılı çalışmalarına her zaman destek verdiklerini dile getirerek, emeği geçenlere teşekkür etti.

AA

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.