Samsung’un Tizenli Yeni Telefonu Z3

Samsung’un Tizenli Yeni Telefonu Z3

Samsung’un bir dönem Intel ile ortak geliştirdiği Tizen işletim sisteminin çalışmaları devam ediyor.

Firmanı içerisinden doğrulanan ancak resmiyet kazanmamış bir bilgiye göre Samsung’un Tizen işletim sistemli yeni akıllı telefonu Samsung Z3 olacak. Samsung Z3 modelinin detayları haberimizde.

Bir dönem Bada ile uğraşan daha sonra Tizen işletim sistemini geliştirmeye başlayan Samsung, Android işletim sistemi kullanan mobil cihazlarıyla gayet iyi satış rakamları elde etse de sürekli bir alternatif arıyor. Tizen OS, Samsung’un bu arayışını sonlandırdı ve firma Tizen işletim sistemi üzerinde yoğunlaştı. Android’e oranla %300 daha performanslı bir sistem olan Tizen, çok daha verimli. Şimdiye kadar Tizen OS kullanan sadece bir model üreten Samsung, önümüzdeki dönemlerde birden fazla Tizen’li akıllı telefonu satışa çıkaracak.

Geçtiğimiz günlerde Samsung’un birden fazla Tizenli akıllı telefon üzerinde çalıştığı haberinden sonra yeni bir bilgi daha geldi. Samsung’a yakın kaynaklar tarafından doğrulanan bilgiye göre sıradakli Tizenli model Samsung Z3 olacak. SM-Z300H model numarasıyla gelecek olan Samsung Z3, büyük ilgi uyandıracak.

5 inç boyutunda ekran, 4 çekirdekli Snapdragon 410 işlemci, 1 GB RAM, 8 GB artırılabilir depolama alanı, 5 MP arka ve 2 MP ön kamera, Tizen 3.0 ve 2000 mAh batarya ile oldukça mütevazi teknik özelliklere sahip olması beklenen Samsung Z3 hakkında yeni gelişmeler için takipte kalın.

KAYNAK :letseed./forum  ÖZEL  HABER 

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
1 Yorum