'Salah oruç tutmadı Allah cezalandırdı'

'Salah oruç tutmadı Allah cezalandırdı'

Kuveytli din adamı böyle yorumladı

Kuveytli din adamı Mubarak al-Bathali, Real Madrid karşısında 33. dakikada omuzundan sakatlandığı için oyundan çıkan Muhammed Salah'ın sakatlığının oruç tutmadığı için Allah tarafından bir ceza olduğunu söyledi.

"Allah, oruç tutmadığı için Salah'ı cezalandırdı. Hayatımız Allah'ın elinde, yaptıklarımıza göre şekilleniyor. İyiyi ve kötüyü o biliyor. Belki de sakatlık onun için daha iyiydi."

Seyahat ettiği için değil, maç için oruç tutmaya niyetlenmedi

Al-Bathali, müslümanlara seyahat etmeleri durumunda oruç tutmama izni verilmesine rağmen Salah'ın İngiltere'den Ukranya'ya seyahat ettiği için değil, maç için oruç tutmaya niyetlenmediği için günah işlediğini ve sakatlığının Allah tarafından bir ceza olduğunu söyledi.

SALAH TUTMAK İSTEMİŞ LİVERPOOL ENGELLEMİŞTİ

Muhammed Salah, final maçı öncesi oruçla ilgili şunları söylemişti:

"Bana tüm bu başarıları nasip eden Allah'ın emirlerine uyacağım. Kesinlikle oruç tutacağım. Buna alışığım. Fiziksel değil zihinsel bir olay."

Fakat Liverpool takımı aynı fikirde değildi. Konuya ilk itiraz Liverpool'un fizyoterapistinden gelmişti. Liverpool'un fizyoterapisti Ruben Pons, Salah'ın Şampiyonlar Ligi Finali öncesi oruç tutmayacağını, orucu kazaya bıraktığını söylemişti.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.