Said Nursi'nin talebesi Mehmet Fırıncı ağabeyden 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı seçimi açıklaması

Bediüzzaman Said Nursi Hazretlerinin talebesi Mehmet Fırıncı ağabey 24 Haziran 2018 Cumhurbaşkanı seçimi ile Milletvekili Genel Seçimleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Fırıncı ağabey ile Haşim Gayberi konuştu.

Bediüzzaman Said Nursi hazretlerinin talebesi, İstanbul ilim ve kültür vakfı ve Nur vakfı başkanı Mehmet Fırıncı ağabey 24 Haziran seçimleri münasebetiyle yaptığı açıklamada;16 yıldır iktidarda olan Ak Parti Hükümeti’nin devam etmesinin hem Türkiye, hem İslam alemi için çok büyük zaruret olduğunu dile getirdi. 

Cumhurbaşkanı Recep tayyip Erdoğan’ın 24 Haziran’da yeniden cumhurbaşkanlığına seçilmesi halinde 
Hakikati haykırmaya devam edeceğini belirterek, “Sayın Cumhurbaşkanımız İnsanlığa ve İslamiyete çok büyük hizmetler etmiştir. O’nun kahramanca mücadelesi pek tabii ki zındıka komitelerini rahatsız etmiş ve her türlü şer odağının hedefi haline getirmiştir.  bizler de şimdiye kadar olduğu gibi 24 Haziran’da da Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve Ak Parti’ye desteğimizi tekraren ilan ediyor ve milyonlarca mensubu bulunan 342 Sivil toplum Kuruluşu ve kanaat önderleri olarak bu metni kamuoyu ile paylaşıyoruz” dedi.

platform.jpg

İzlenme: 20018
VİDEOYA YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
3 Yorum
Benzer Videolar