Sadakataşı Derneği 2015 Kurban Organizasyonunu Başlattı

Sadakataşı Derneği 2015 Kurban Organizasyonunu Başlattı

Sadakataşı Derneği, 2015 Kurban Organizasyonu çerçevesinde vekâlet yöntemiyle kurban bağış, kesim ve dağıtım çalışmaları için tüm hazırlıklarını tamamladı.

Risale Haber  - Haber Merkezi

Başta Türkiye olmak üzere Afrika’dan Asya’ya, Ortadoğu’dan Balkanlara, Orta Asya’dan Kafkasya’ya 25 ülkede “Bu Kurbanda Herkesin Bir Payı Var” diyerek kampanyasını başlatan dernek; “Adanmışlığın diğer adıdır kurban. Emanete sadakatin, kardeşini gözetmenin, iyiliğin erdemine inanmanın eskimeyen, hep diri kalmanın adıdır kurban” hatırlatmasını yaparak bu yıl da hayırsever vatandaşların kurban bağışlarını sahiplerine ulaştırmaya talip oldu.

Kurbanın bir ibadet olduğu bilinciyle İslami kural ve usullere riayet ederek yapılan hazırlık çalışmaları sonucunda kurban kesilecek ülke ve bölgelerin ekonomik ve sosyal şartlarına uygun olarak üç ayrı kategoride kurban bedeli belirlendi.

2015 yılı Kurban Bayramı Kampanyası kapsamında 1 hisse kurban bedeli

Afrika ve Asya Bölgesi için 300 TL Balkanlar ve Kafkasya için 500 TL Türkiye ve Ortadoğu için 700 TL olarak ilan edildi. Sadakataşı Derneği’ne kurban bağışı yapmak isteyen hayırseverler kampanya süresince aşağıdaki başvuru ve ödeme yöntemlerinden birini kullanabilir:

·         Bizzat Dernek Genel Merkezini ziyaret ederek ,

·         Online Bağış: sadakatasi.org.tr web sayfasından online bağış formu kullanarak

·         Banka Havalesi: Derneğin web sayfasında duyurulan banka ve PTT hesaplarını kullanarak kampanyaya katılmak mümkündür.

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.