Risale-i Nur standındaki Kur'an'ı gördü din değiştirdi

Risale-i Nur standındaki Kur'an'ı gördü din değiştirdi

Kitap fuarına 400'den fazla yayıncı katılıyor. Fuara bir milyondan fazla ziyaretçi geliyor. Nur talebeleri her yıl olduğu gibi bu yıl da standalarını açtı

Risale Haber-Haber Merkezi

Arjantin Buenos Aires, kitap fuarı, daha başlayalı bir kaç gün oldu ve ilk meyvesini verdi. Stand görevlisi Mehmet Başaran çok ilginç bir İslamiyeti tercih hadisesini anlattı:

"Arjantinli Ester Hanım, standımızın önünden geçerken Kur'an-ı Kerim'i görünce, hemen içeri girip İslamiyet hakkında, daha önce de biraz bilgi sahibi olmuş, biraz daha soru cevaptan sonra karar vererek müslüman olmak istedi ve standımızda şehadet getirip İslamiyet nimeti ile muşerref olarak Hatice Feriha ismini aldı. Rabbim hidayetlerini arttırsın inşallah..."

Latin Amerika'nın da en büyük kitap fuarı olan Buenos Aires kitap fuarına 400'den fazla yayıncı katılıyor. Fuara bir milyondan fazla ziyaretçi geliyor. Nur talebeleri her yıl olduğu gibi bu yıl da standalarını açtı. Tevafuklu Kur'ân-ı Kerim, İspanyolca Risale-i Nur'ların yer aldığı standa çok farklı kesimlerden ziyaretçiler uğruyor.

Geçtiğimiz günlerde "minyatür Hastalar Risalesi"nin müjdesini vermiştik.

foto_galeri-002.gif

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
1 Yorum