Risale-i Nur Külliyatı’nın Yeni Baskısı Söz Basım Tarafından Yayınlandı!

Risale-i Nur Külliyatı’nın Yeni Baskısı Söz Basım Tarafından Yayınlandı!

Bediüzzaman Said Nursî Hazretleri'nin telif ettiği, 14 kitaptan oluşan Risale-i Nur Külliyatı; ithal termo deri, yaldızlı, özel tasarım kapağı ve anlamayı kolaylaştıran lügatli, kaynaklı, indeksli içeriğiyle yeniden basıldı

Büyük boy baskısı ve geniş sayfa altı sözlüğüyle ferah ve istifadeli bir okuma sağlamak amacı hedeflenen ve her evde bulunması gereken bu ömürlük set, Söz Basım ve Yayın okuyucuları için özel olarak basıldı.

Kur’an’ın manevî bir tefsiri olan Risale-i Nur Külliyatı’nı okurken; metinde geçen ayet ve hadislerin sahih kaynaklardan alınan mealleri ve diğer Arapça metinlerin tercümeleri ile istifadenin arttırılması hedeflenmiştir.

Ayrıca risalelerin telif tarihlerini de öğrenerek, Said Nursî hazretleri ve Risale-i Nur’un manevi yolculuğuna eşlik edebileceksiniz.

Risale-i Nur Külliyatı seti; altı farklı indeks ve ayet hadis kaynakları ile tam 8240 sayfa!

17x24 cm boyutunda ve 50 gr şamua kâğıt ile basılan ve liste fiyatı 11.000 ₺ olan bu sete, Ramazan Bayramı'nın bitimine kadar tanıtıma özel havale ile 5.500 ₺, kredi kartı ile 5.750 ₺ kampanyalı fiyat üzerinden %50 indirim ile aşağıdaki linke tıklayarak sahip olabilirsiniz.

https://www.banakitapal.com/risale-i-nur-kulliyati-lugatli-kaynakli-indeksli-bediuzzaman-said-nursi-iki-renkli-buyuk-boy-14-kitap-urun3633.html

Ayrıca Söz Yayıncılık, yine uzun ve titiz bir çalışma neticesinde Risale-i Nur Külliyatını cep telefonları için hazırlayıp istifadelere sundu. Uygulamaya Google Play ve App Store’dan telefonunuza indirebilirsiniz.

SÖZ BASIM YAYIN

Söz Basım Yayınları Ticaret Ltd. Şti. bir İstanbul İlim ve Kültür Vakfı kuruluşudur.

2001 yılından beri faaliyet gösteren Söz Yayınları’nın amacı; özellikle asrımızın büyük İslâm âlimi Bediüzzaman Said Nursî hazretlerinin telif ettiği Kur’ân tefsiri Risale-i Nur Külliyatı üzerinde uzmanlaşarak yayıncılık yapmaktır.

Söz Yayınları tarafından yeniden basımı yapılan Risale-i Nur Külliyatı, Bediüzzaman Said Nursî Hazretleri'nin merhum vekil ve varis talebeleri tarafından onaylanarak Diyanet İşleri Başkanlığı’na basılması için verilen metnin aynısıdır.

risale2.jpg

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
1 Yorum