'Rakibimin eskiden oynadığım takım olması önemli değil'

'Rakibimin eskiden oynadığım takım olması önemli değil'

Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig'de karşılaşacağı Beşiktaş maçının hazırlıklarına başladı.

Hasan Subaşı Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman öncesinde teknik direktör Yusuf Şimşek, futbolcularına yönelik kısa bir konuşma yaptı. Antrenmanda, hafif sakatlığı bulunan Zeki ve Lokman takımdan ayrı çalıştı.

Antrenman öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Yusuf Şimşek, Bursaspor maçında önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi. Cezalı olmasının önemi bulunmadığını belirten Şimşek, teknik ekibine güvendiğini ifade etti. 

Beşiktaş karşılaşmasının oldukça zorlu geçeceğine inandığını belirten Şimşek, "Yeni stat ve iyi bir taraftar ile Beşiktaş maçını oynayacağız. Beşiktaş maçını kazanmak istiyoruz. Kazanacak güce sahibiz. İnşallah galip gelen taraf biz oluruz" dedi. 

Kendisinin de bir dönem Beşiktaş'ta forma giydiğini hatırlatması üzerine Şimşek, "Biz profesyoneliz. Eski takımıma karşı mücadele edeceğim, ama ben Antalyalıyım. İlk önce ekmek parama bakarım. Ekmek paramı memleketim Antalya'dan kazanıyorum. Rakibimin eskiden oynadığım bir takım olması önemli değil. Sahaya çıkınca en iyisini yapmak zorundayım" diye konuştu.

Bir gazetecinin, "Kulüp başkanı Gültekin Gencer 5 maç için 11 puan hedefi koymuştu. Bu hedef yakalanacak mı?" şeklindeki sorusuna Yusuf Şimşek, "O, başkanın koyduğu bir hedef. Biz her maçı tek tek hesaplıyor ve düşünüyoruz. Uzun vadeli hesaplar yapmıyoruz" yanıtını verdi.

Antalyaspor'un yeni stadına henüz gitmediğini dile getiren Şimşek, Beşiktaş maçı öncesi statta antrenman yapmayı planladıklarını kaydetti.

Ersun Yanal'ın Antalyaspor'a teknik direktör olacağı şeklindeki haberleri de eleştiren Şimşek, şu ifadeleri kullandı:

"Ersun hocanın transferi yazıldı. Yanlış yapılıyor. Ersun hocayı 19 yıldır tanırım. Ailecek görüştüğüm ve futbol camiasında babam gibi gördüğüm bir hocamdır. Dün de beraberdik. Uzun süre sohbet ettik. Bana 'Sen olsan da olmasan da ben Antalyaspor'u düşünmüyorum. Sen benim oğlum gibisin. Sen varken ben oraya gitmem' dedi. Sezon sonuna kadar da takım çalıştırmayacak."

AA

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.