Prof. Dr. Nevzat Tarhan kitaplarının satışı 1 milyonu aştı!

Prof. Dr. Nevzat Tarhan kitaplarının satışı 1 milyonu aştı!

Üsküdar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nevzat Tarhan’ın farklı yayın evlerinden basılarak satışa sunulan 26 kitabı, bugüne kadar 1 milyondan fazla satarak yayın dünyasında önemli bir başarı elde etti.

Son olarak İstanbul Üniversitesinin düzenlediği 1453 Ödülleri’nde “Yılın Yazarı” seçilen Prof. Dr. Tarhan’ın bu alandaki başarısı rakamlarla da tescillenmiş oldu.

Prof. Dr. Tarhan, 2001 yılından bu yana yazdığı 26 kitabıyla tasavvuftan kadın, aile, çocuk, gençlik ve toplum psikolojisine; bağımlılıktan darbe psikolojisine kadar farklı konulardaki bilgi birikimi ve deneyimlerini okuyucularına aktarmaya devam ediyor.

TİMAŞ Yayınları ve Nesil Yayınlarının satış verilerine göre Prof. Dr. Tarhan’ın kitapları bugüne kadar toplam 1 milyon 7 bin 368 adet satıldı.

Kitapları 1 milyondan fazla satarak önemli bir başarıya imza atan Prof. Dr. Tarhan, son olarak kaleme aldığı ve geçtiğimiz günlerde raflardaki yerini alan “Hz. Mevlana ile Aile Terapisi” isimli kitabıyla okuyucunun aile kavramına farklı bir perspektiften bakmasını sağlamıştı.

Prof. Dr. Nevzat Tarhan, kitap satışlarından elde edilen tüm geliri İnsani Değerler ve Ruh Sağlığı Vakfı’na (İDER) bağışlıyor.

ÜHA

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
1 Yorum